Teniste Kariyer Yolculuğu- Bora GERÇEKER

Programın Açıklaması  

Ülkemizde tenis branşında  ulusal ve uluslararası başarılara sahip olan, örnek teşkil eden konuklarımızın deneyimlerini ve başarı hikayelerini katılımcılarımıza aktarması programın amacıdır.

Konuk

ENKA Spor Kulübü Başantrenörü: Bora GERÇEKER

Bora Gerçeker İletişim: Instagram / LinkedIn

1981 Ankara doğumluyum, Tenise 10 yaşımda Ankara Atlıspor kulübünde başladım 19 yaşımda Ankara Tenis Kulübüne transfer oldum. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümüne başladım. 2005-2007 yılları arasında Türkiye’yi Davis Cup, Akdeniz Oyunları, Universiade ve İslam Oyunlarında temsil ettim. 2008 yılında antrenörlüğe başladım. 2010-2015 yılları arasında US OPEN’a ev sahipliği yapan USTA Billie Jean King National Tennis Center de antrenör olarak çalıştım. 2015’ten bugüne Enka Spor Kulübü’nde Pro takımdan sorumlu Baş Antrenör olarak çalışıyorum. Oyuncularımız arasında Çağla Büyükakçay, Cem İlkel, İpek Soylu, Altuğ Çelikbilek, İpek Öz, Tuna Altuna, Başak Eraydın, Sarp Ağabigün ve birçok başarılı ismi sayabiliriz.

Ayrica TTF teknik kurul üyeliği, Tennis Europe Junior Committee üyeliği ve 18 yaş milli takımlar sorumluluğu görevlerini yürütmekteyim.

Etkinlik Tarihi

Etkinlik Tarihi: 11 Nisan 2021

Etkinlik Saati:  20:00

Başvuru Formu 

www.sporgonulluleri.com

Paylaş