Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2021

Kıtalar 22 Ağustos 2021’de 33. Kez Birleşecek

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin dünya çapından iki bini aşkın yüzücüyü İstanbul’da buluşturduğu organizasyonu Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 22 Ağustos 2021’de düzenlenecek.

Ulusal ve uluslararası alanda güçlü marka değeri ile Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, yüzmeye gönül veren tüm insanları biraraya getirecek, ortak bir kulvarda seslerini kuvvetlendirecek ve daha uzaklara ulaşmasını sağlayacak bir etkinlik. Her yıl artan sporcu katılımı ile birlikte, toplumsal farkındalık ivme kazanıyor, olimpik ruh büyüyerek tüm kesimleri kucaklıyor, yarışların enerjisi Boğaziçi’nden Dünya’ya yayılıyor.

Büyük Takıma Sen De Katıl !

Organizasyon Adı: Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı
Organizasyon Sahibi: Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi / Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Komitesi
Organizasyon Türü: Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışı
Organizasyon Tarihi: 22 Ağustos 2021 / 07.00 – 14.00
Organizasyon Yeri: İstanbul / Beşiktaş /Kuruçeşme / Cemil Topuzlu Parkı
(Kadıköy ve Zincirlikuyu’da organizasyon günü etkinlik alanına servis kaldırılacaktır)
Organizasyon Web Sitesi: https://bogazici.olimpiyatkomitesi.org.tr

Toplam Gönüllü Sayısı: 300 Kişi

Gönüllü Kiti:
Tshirt + Yaka Kartı + Sertifika +Kumanya

Sertifika: Hem yüzücü seçme hem de etkinlik günü gelenlere Görev Aldı ve TMOK tarafından Teşekkür sertifikası. Sadece 21 ve 22 Ağustos gelenlere ise Gönüllü Görev Aldı sertifikası verilecektir. Yüzücü seçme yerleri ve zamanları sorularda yer almaktadır. Not: İstanbul dışındaki yüzücü seçme organizasyonuna katılıp 22 Ağustos Etkinlik Günü katılım gösteremeyenler, bulundukları ildeki organizasyona özel sertifika verilecektir.

Genel Eğitim Tarihi:
14 Ağustos 2021 – Online (Eğitime katılım zorunludur.)

Yüzücü Seçmeleri:
Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda organizasyona katılacak yüzücülerin seçmeleri için bulunduğunuz ildeki seçmelere katılarak organizasyona katkı sağlayabilirsiniz. Her yüzücü seçme organizasyonunda en fazla 20 Gönüllü görev alacaktır. Yüzücü Seçme Organizasyonları; 22 Ağustos Pazar Günü, yarışacak yüzücü adaylarının istenilen performansta olup olmadığını belirleyen çalışmalardır.
*Her Yüzücü Seçme Organizasyonu için görev alacak kişiler organizasyonun gerçekleşeceği şehirde ikamet etmesi gereklidir. Konaklama ve ulaşımı kendisine aittir.
*Yüzücü Seçme Organizasyonuna katılmak için etkinliğe katılım zorunlu değildir. İstanbul dışındaki yüzücü seçme organizasyonuna katılanlara bulundukları ildeki organizasyona özel sertifika verilecektir.

Her ilin seçmeler organizasyonu için online eğitimler düzenlenecektir.

Formu dolduran adaylar ile takım liderleri tarafından ilerleyen günlerde iletişime geçilerek bilgi verilecektir. Kabul edilen adaylarla whatsapp ve sms grupları ile iletişim sağlanacaktır.

www.sporgonulluleri.com
instagram/sporgonulluleri
instagram/2kita1yaris

The event is finished.

Tarih

22 Ağu 2021
Expired!

Zaman

All Day

Daha Fazla Bilgi

Kontenjan Dolmuştur.
Kontenjan Dolmuştur.